Jessica Bressers is de oprichter van Het Natuuragentschap. In de rol van bemiddelaar brengt zij de belangen van evenement- en natuurorganisatie bij elkaar door het stroomlijnen van werkprocessen, ondersteuning bij uitvoering en het versterken van het omgevingsbewustzijn bij de bezoeker. Het Natuuragentschap helpt organisaties zo om een duurzame relatie met elkaar te ontwikkelen én te behouden.

Over Jessica Bressers

Met Het Natuuragentschap als bedrijf kan ik op de manier ondernemen die het beste bij me past.  Duurzame relaties aangaan; analytisch en pragmatisch in samenwerking met experts en opdrachtgevers met passie voor hun werk. Het verbinden, informeren en aansturen van interne en externe stakeholders is iets waar ik me graag voor inzet.
Ruim 10 jaar ben ik werkzaam geweest als zelfstandig projectmanager en producent in de evenementen-en festivals industrie. Veel van deze opdrachten waren evenementen op natuurterreinen als Floriade (Mysteryland), Het Twiske (Welcome To The Future), Amsterdamse Bos (Bacchus) etc. In 2016 heb ik de overstap gemaakt naar natuurbeleving en natuurbehoud. Hier heb ik veel inzichten gekregen in de “andere” kant, waardoor ik deze uiteenlopende werelden graag wil samenbrengen.

BEWUST

Bewustwording in organiseren

Voor evenementenorganisaties is een natuurgebied een prachtig decor en een bijzondere locatie die de bezoeker aanspreekt. Het belang is de bezoekers een exclusieve ervaring te bieden. Voor een natuurorganisatie heeft het behoud en onderhoud van het natuurgebied de prioriteit. Het verhuren van het natuurgebied kan een voorname bron van inkomsten zijn waarmee natuurdoelen kunnen worden behaald en tevens bezoekers het werk van de organisatie onder ogen brengt. Een win-win situatie lijkt voor de hand liggend, maar vaak wordt niet het maximale uit een samenwerking gehaald. Het is heel natuurlijk om vanuit je eigen standpunt te willen organiseren of regeren, maar een frisse blik vanuit oprechte belangstelling en ervaring kan veel bewustwording en begrip creëren, waarbij een gezamenlijk doel zeker haalbaar is. Ik geloof dat een bewustere aanpak niet alleen leidt tot een meer duurzame maar ook leukere ervaring voor zowel bezoeker als het natuurgebied.

“Het verwelkomen van evenementen in natuurgebieden is dankzij innovatieve oplossingen goed mogelijk en waardevol.”

Contact

Wil je contact opnemen met mij? Ga dan naar de contactpagina. Meer over de diensten van Het Natuuragentschap vind je op deze pagina.

Het Natuuragentschap

Heb je vragen over de diensten die we aanbieden en wat dat voor jouw organisatie kan betekenen?

Contact

info@hetnatuuragentschap.com

(06) 41055887