Diensten

DIENSTEN

Het Natuuragentschap biedt een frisse blik op het organiseren van een evenement in een natuurgebied. Co-creatie met de opdrachtgever, een persoonlijke aanpak en een pragmatische benadering staan daarbij centraal.

SPARRING

De ontwikkelingen op het gebied van bewust en duurzaam beleven zijn volop in beweging. Het verwelkomen van evenementen in natuurgebieden is dankzij innovatieve oplossingen goed mogelijk en waardevol. Als je het prettig vindt om bij nieuwe ideeën een expert te betrekken die helpt bij het uitdenken, stroomlijnen en implementeren van deze oplossingen kan dat via Het Natuuragentschap in een persoonlijke sparringsessie.

ONDERZOEK EN ADVIES

Een vraagstuk door een externe expert laten onderzoeken kan verhelderende inzichten en praktische oplossingen opleveren. Het Natuuragentschap bekijkt vraagstukken van de opdrachtgever vanuit een kwalitatief oogpunt en vertaalt de inzichten naar heldere conclusies en hands-on oplossingen.

PROJECTMANAGEMENT

Niet elke organisatie heeft de vereiste capaciteit of out-of-the-box expertise om een complex project uit te rollen. Het Natuuragentschap is beschikbaar als tijdelijk strategisch projectmanager of als fly on the wall.

Het Natuuragentschap

Heb je vragen over de diensten die we aanbieden en wat dat voor jouw organisatie kan betekenen?

Contact

info@hetnatuuragentschap.com

(06) 41055887